КАКВО СЕ СЛУЧВА В ГЕРМАНИЯ?


В тази статия ще направя кратък анализ на цифрите на държавата Германия, и ще анализирам причините за случващото се там в момента.






За основаване на държава Германия приемам датата на основаване на Втория немски Райх, или Германската империя (справка уикипедия). Датата е:

18.01.1871
9 +  1 +   8 
= 18/9
9(18) + 9(18) = 18(9)

Може би Ви прави впечатление, че всички основни цифри в тази дата са 9, съставено от 18. И това е много силно послание. Когато има повтаряне на цифра, Вселената иска субектът да обърне специално внимание на тези енергии, да се яви „на поправка” и да започне „да живее” тези цифри/енергии по един по-положителен начин.

Но, да разгледаме 18/9. Това са 3 цифри – 1,8 и 9. Всички те са мъжки, здрави, трудни енергии. А комбинацията от тях вече води до прекомерна сила, издържливост, упоритост.
Като цяло, това число се характеризира като „машина за пари”, „мощен финансов стратег”. Всичко в живота на 18/9 е подчинето на силата на парите и финансовата стабилност – както за собствена сигурност, така и за контрол над другите. Вибрацията дава способност за придобиване на големи финансови средства и на база на тях, получаване на стабилност, авторитет, издържливост. Проблемът при това число е, че 1 иска парите да са само под негов контрол, без да смята за необходимо да дава отчет на някого за тях, а 9 (в най-висша и положителна форма на проявление) иска ресурсите да служат за поддържане на целия род/„племе”/държава. 1 не се съобразява по какъв начин ще се печелят парите (8), а 9 (в отрицателната си форма) му дава възможност това да бъдат и много подмолни, тайни, незаконни сделки и начини. 1 не мисли особено, когато иска нещо – то просто действа. Така и тук, много често, финансовите и контролните действия не се обмислят – цели се единствено власт (1) и контрол (9) на база финансова мощ (8).

Всички ние познаваме историята и знаем причините за войните на Германия. Знаем и какво се случва в момента. След обединяването на Германия, когато тя става с времето още по-голяма и силна, Вселената за пореден път поставя пред нея изпитанието на 18/9 – да бъде тази, на която всички слаби могат да разчитат за помощ, съвет, подкрепа. Да бъде тази, която да покаже, как с упорит труд, добра организация и отлично структурирана държавна йерархия могат да се постигнат финансовата сигурност, която да доведе до стабилност и авторитет. Затова и създаването на Европейския съюз беше възможно. Но явно, тайните подбуди за него не са били толкова благородни. И, за съжаление, Германия за пореден път се „проваля” – тя използва своето върховно положение, за да наложи волята си в икономиките и организацията на другите държави и така да ги подчини и „колонизира” икономически, респ. финансово. Ние, България, сме един пример за това - не е тайна, че в България вече няма самостоятелно производство,  но за сметка на това, немските вериги магазини са навсякъде - те пласират немски стоки с неизвестно качество, а в резултат – печалбите се изнасят обратно за Германия. България вече не може да съществува без тези продукти. Естествено, че има и друг внос, но Германия наложи изискванията в ЕС, които доведоха до икономическото и стопанско омаломощаване на България.
Другият пример, който е на дневен ред – бежанци. 18/9 е шеф – то предпочита да не работи. Много добре осъзнава необходимостта от работа и ще я върши, но в момента, в който това може да бъде направено от друг, а то да бъде шеф, това ще бъде направено. И ние сме свидетели точно на това – за втори път в историята си Германия опитва да „внася” работна ръка за „черната работа” в държавата. Но, както се вижда, този път „прошка няма” – стабилността (9) е нарушена, удоволствието струва пари (8) и държавата вече почти няма шанс да бъде „диригента” (1) в събитията. За сметка на това, хора, които мислят предимно за собствените си нужди (1), изискват да им бъде плащано (8), защото така „повелява” закона за „подкрепата на по-слабите” (9).

За мен Германия върви към следващия си исторически провал. Това естествено, няма да стане днес или утре. Но ако до изборите няма някаква промяна в политиката й (а то се вижда, че няма как да има), предстоят тежки времена.

В следваща статия ще продължа анализа с датите на Третия Райх, Втората световна война и Обединението през 1990г. Там 1,8 и 9 продължават да имат влияние, но вече се намесват и 5-ците на Фюрера.