ЦИФРИТЕ И ЛЮБОВТА



Дълго време се чудех, с каква тема да започна, но в крайна сметка ... какво да се чудя – ще направя това, което най-добре мога – ще опиша вижданията си за ЛЮБОВТА и цифрите.

Любовта е тема, която вълнува всеки един от нас – няма човек, който да не е подвластен на това чувство. Всички искаме да обичаме и да сме обичани. За съжаление, не на всички обаче, им са „дава” това безмерно щастие. Или поне, не в общоприетия смисъл. В тази статия искам да споделя, защо, според мен, това се случва така.

Както и преди бях писала – всеки един от нас е уникален, всеки носи своите особености, таланти, способности. И, естествено, като следствие от това, разбирането на всеки от нас за любовта и човешките взаимоотношения, е различно – в зависимост от това, какъв е човек, какво притежава като енергия.
Обикновено ние се влюбваме, и очакваме, че човекът отсреща ще се държи така, както ние желаем или както ние бихме се държали (и се държим). Да, но той е друг човек – няма как да бъде като нас – и ни обича по собствения си начин, реагира на нас по собствения си начин. И когато тези енергии (нашите и неговите) са в конфликт, идват проблемите. И това не е само с любим човек. Това се случва и с роднини, и с приятели/познати, и с колеги и с шефове. Замислете се, на колко хора около нас сме ядосани, че той/тя е „такъв” – а реално, той, този човек, просто си Е такъв.  И резултатът е – хабим нерви, пропиляваме времето си, имаме лошо настроение, а в даден момент даже и се разболяваме. Дори и да искаме да не е така, не знаем какво да направим.

Дълги години аз изпитвах същите терзания. Животът ми почти беше провален. Имах всичко, но не във варианта, който желаех. До момента, в който се запознах с нумерологията, и осъзнах, че няма как, от човек, роден на 8-ма дата, да очаквам да се държи с мен като роден на 6-та дата (това е конкретен случай – моя брат). Просто няма как да се получи това. Защото птицата не лае, котката не мучи и т.н. И постепенно нещата в живота ми започнаха да се подреждат. Регулираха се взаимоотношенията с най-близките ми хора, престанах да се измъчвам заради шефа си, разбрах защо еди-кой си постъпва така или така. Всичко си дойде на мястото. А с това и моето състояние. Сега, вместо да страдам, опитвам да „взема” това, което конкретния човек може да ми даде. Естествено, има хора, които не се замислят за тези проблеми, но явно тази статия не е за тях, а и те едва ли биха я прочели.

В живота си срещаме различни хора, но встъпваме във взаимоотношения само с част от тях. Не ви ли се струва интересно – защо този, а не онзи. Мисля, че това е целенасочено. Мисля, че подсъзнателно избираме хора, които носят енергии, необходими ни по някаква причина. Огледайте се около себе си, вижте цифрите на хората около себе си и помислете, защо точно те са с Вас. Не ги обвинявайте, че са това, което са, а „вземете” това, което те притежават и могат да Ви дадат.

Ще дам кратки описания за отделните цифри, но те, естествено, са само част от цялостната характеристика. За поведението на даден човек е необходимо да се разгледа и цялата карта,особено при сериозни ситуации, но спокойно може да ги използвате за първоначална ориентация. Ще се удивите, колко могат да Ви помогнат.

Хората, подвластни на енергията на:
1-цата, едва ли ще се замислят, от какво имате нужда, нито пък ще се съобразят с Вас, но те могат да Ви заредят с много енергия, можете да ги следвате, защото те имат силата да пробиват, да вървят напред.

2-ките ще бъдат винаги до Вас, може спокойно да си поплачите на рамото им, но трудно биха поели инициатива, трудно биха се отдали на „забранени” удоволствия, освен ако Вие не сте инициатора.

3-ките ще създадат ред около Вас, на който можете да разчитате, ще „държат” семейството и организацията, но едва ли биха скочили от бънджи или пък да се качат ето сега, веднага, в колата и да отпрашат за уикенда в чужбина.

4-ките са интересни, приказливи, весели, но дали ще запомнят това, което в момента им обяснявате? То дали въобще в момента го чуват, или вниманието им е привлечено от нещо друго вече?

5-ците могат за бъдат забавни и страстни омайници, могат да рискуват без да се замислят, но не очаквайте от тях да са обградени от ред, или пък да останат до Вас, след като страстта отмине.

6-ците обичат да обичат и да бъдат обичани. Те ще се погрижат, Вие да се чувствате добре, ще се погрижат да имате деца и да ги отгледате. Но, едва ли ще могат да разберат стремежите Ви за финансова сигурност и въобще, те надали могат да си направят добре сметката на парите.

7-ците са прекрасни събеседници, пълни със знания, могат до безкрай да говорят за Смисъла на каквото и да е там. Но, трудно биха се отдали/разбрали напълно на една дълбока любовна връзка, а още по-трудно биха отвоювали паричния еквивалент на своите знания.

8-ците могат перфектно да разбират силата на парите, ще Ви дадат идеален съвет за Вашите парични проблеми, хладнокръвни са, трудолюбиви. Но, трудно бихте получили от тях обяснение в любов от рода на Ромео и Жулиета, нито пък може да очаквате да Ви гушкат през цялата отпуска на френската Ривиера.

9-ките веднъж спрели до Вас, трудно ще си тръгнат. Може да разчитате на тях, каквото и да се случва, можете да разчитате на тяхната сила и на думата им. Но не очаквайте от тях да споделят мислите и плановете си, нито пък да обърнат внимание на всеки Ваш приятел.

11-ките естествено, са изключението. Те са пълни с енергия, привличащи. Носят със себе си неочаквани преживявания. Но едва ли с тях ще имате шанса да правите това, което Вие желаете в този момент – по-късно може би, но не и Сега. „Сега” е момента на техните желания.


Всяка една връзка е благословенна и има смисъл. Открийте го и тя ще Ви дари с Любов.