Енергията на Царското число 11


Защо точно 11
Защото от известно време забелязвам знаци около себе си, които ме насочват към това число. От 2-3 седмици много често на циферблата на часовника виждам 11:11 – и на моя, и на компютъра, и на уличните. В момента лично аз съм в месец 11. А подтика дойде от двете събития, случили се в петък и събота – катастрофата на магистрала Тракия и нападението над Сирия. По принцип аз не гледам новини, нито чета вестници. Но и в петък, и в събота така се случи, че попадах няколко пъти на тези новини. За мен това са знаци (когато нещо се повтаря, и е извън обичайните ни дейности) и се опитвам да разбера, какво „ми се казва”. Моментната ми реакция беше – ето, година 11. Затова ще започна от нея.

В началото на годината, когато из интернет-пространството се публикуваха прогнози за 2018г, ми направи впечатление, че повечето нумеролози я определят като година с вибрация 2. За мен обаче, тя е 11, защото при редуциране на двуцифрено число, ако се стигне до 11 или 22, редуцирането спира до този момент. Обръщам внимание на това, защото двете числа ( 2 и 11) носят много различни вибрации и послания.
2018 ->>  2 + 0 + 1 + 8 = 11 (2?)

2 е женска, нежна, мека, внимателна, отстъпчива, готова на компромиси, нерешителна, отдадена на партньор, готова за обвързване.

11 е мъжка, силна, властна, независима, изискваща, натрапваща, изненадваща, безкомпромисна, непризнаваща и игнорираща отсрещната страна.

Двете събития, за които споменах по-горе определено насочват към вибрация 11.

Много често двете цифри могат да преминават една в друга, но за да бъде това преминаване с положителен ефект, е необходимо двете цифри да се живеят и изразяват положително и то в определени граници. За хора и субекти, които успяват да го постигнат, тази статия не се отнася.
По-честият случай е, когато 11 потъва в 11, а 2 се изгубва в 2 – и в двата случая няма граници за проявлението на енергиите.
-        Ако 11 изявява прекомерно своите характеристики, тя изпитва негативните проявления на 2-ката, а именно: липса на партньор (или поне проблем във връзките и взаимоотношенията), липса на чувствителност (човек става жесток), проблем с деца (2 е майката, отдаваща се на детето си). Така се нарушава енергийния баланс и тялото има нужда да изхвърли тази излишна, нагнетена енергия – резултатът обикновено е инциденти, екстремни ситуации, разрушаване на статуквото – случва се нещо изведнъж, с рязка сила, безвъзвратно.
-        Когато 2 се загуби в 2, тя губи силата на 11 – липсва самоуважението, липсва вярата в себе си, няма посока в живота. На физически план това води до  намален жизнен тонус и сила, намалена имунна защита, а тези резултати често водят до депресия и автоимунни заболявания.
Нюансите за преминаване на 11 в 2 и обратно могат да са различни и зависят изцяло от конкретната карта на разглеждания субект, но това, което описах, са основните взаимовръзки за протичането на енергията между тях.

И нека разгледаме малко по-подробно самото число 11.

В общата част за цифрите съм споменала, че това е изключението в нумерологията (защото не е едноцифрено число) и е наречено Царско число.
Както виждаме, то е съставено от две единици, което за анализа означава удвояване значението на 1-цата. Силата, мощта, вярата в себе си, рязката енергия стават много по-силни. А това води до много по-силна вибрация.
За да придобиете по-добра представа за енергията на това число, си помислете за Царете, за царете по рождение, по наследство. Тях от малки ги възпитават, че на тях им е положено да са върховната власт, че имат право на всичко, което пожелаят, че всички наоколо са подчинени на тяхната воля. И това – години наред, докато стане вътрешно убеждение и начин на живот.
Но тук има и една друга характеристика, която много често се пропуска. Царете не могат да бъдат царе без народ и държава/царство, няма на кого. Те са поставени там, за да се грижат, този народ да оцелее, да е добре, за да имат върху кого и какво да царуват. Но, реално погледнато, на фона на пълната власт, тези Царе нямат примерно право на брак по желание/любов, нямат право да бъдат себе си, нямат право на собствено време. Каквото и да правят, те винаги трябва да имат някой около себе си или да ги пази, или да ги напътства, или да ги обслужва. И всичко това по график, в зависимост от държавническите дела. А това всъщност е зависимост – те трябва да се смирят (но не при-мирят) пред тези условия, ако искат да бъдат Царе.
И това са двете основни характеристики на 11 – неограничена физическа и емоционална сила, от едната страна, и смирението от друга. Това е предизвикателството на 11 – да съчетае тези две енергии. Защото, ако балансът между двете бъде нарушен, едната от двете части бива наранена от другата и последствията може да бъдат катастрофални за субекта (както описах по-горе).

Но, Вселената се е погрижила, тези две вибрации да носят със себе си и „помощен инструмент” за притежателите им – и това е интуицията. И двете цифри са дарени с нея, но в различно проявление.
Интуицията при 11 носи знаци, всякакви – сънища, видения, „вътрешен глас”, дребни случки, които, ако бъдат „видяни” могат да насочат към правилния път. Защото 11 е толкова силна/способна/здрава, че няма право на „поправителен изпит” – наказанието идва със същата сила, с каквато е направено прегрешението. Тази дарба не е за собствено ползване и облагодетелстване, а служи да насочи субекта натам, където Вселената е определила целта. Защото 11 е в служба на по-висш интелект/сила, за опазване на човешкия род и неговите постижения.
При 2-ката интуицията се изразява предимно в усещане на отстрещната страна, за да може тя да се ориентира, как да следва, как да партнира, как да чувства.

И ако четящите притежатели на 11 (както и преминаващите през тази вибрация), желаят да направят крачка напред в живота си, да подобрят някоя сфера от него, замислете се, къде е вашата сила и как можете да я канализирате в служба на хората около вас. Не е необходимо това да е нещо със световно значение, не. Всеки един от вас притежава точно толкова, колкото му е необходимо, за да изпълни мисията си в този живот. От вас зависи да се вслушате в себе си и да откриете, как това може да се осъществи.

Относно двете събития, станали повод за статията:

-        Катастрофата на магистрала „Тракия” – мисля, че това е все още предупреждение за властимащите. Не мисля, че събитието би довело директно до някакво конкретно негативно състояние на България все още. Причината за това е, че инициаторът на конкретната случка не е държавата.
-        Нападението над Сирия – тук вече ситуацията е съвсем друга. Държави, които (според мен) са се самозабравили във властимането, са решили да раздават „правосъдие” чрез убиване на хора. Това е престъпление спрямо човешкия род от гледна точна на Вселената. И аз очаквам, че тази година в тези две държави ще се случат някакви катаклизми. За съжаление, хората в тези държави, ще бъдат най-потърпевши, а тези, които са взимали решение, ще останат незасегнати. Но това вече е друга тема за анализ.
Искрено се надявам, че правя грешка и предположенията ми в тази насока ще се окажат неверни.

Искрено пожелавам на всички вас силата и вярата на 11 и чувствителността и нежността на 2.