За мен
Животът ми се дели на „До” срещата с нумерологията и „След” нея. Преди години, в момент на отчаяние, сърцето ми копнееше да разбере Защо? и Как да се справя? Къде бъркам? Натрупах болка и мъдрост, но по трудния начин. Оттогава измина много време, докато получа отговора, но си струваше.Сега вече погледът и животът ми са други .... вече вървя по пътя към Дъгата.

Изучаването на тази невероятна наука ми се случи изненадващо – не съм я търсила съзнателно. Но Тя ме намери, даде ми подкрепата си. А сега иска от мен „да предам нататък”. Затова поемам ангажимента да използвам тези си знания, за да помагам други хора, намиращи се на кръстопът, на души, търсещи начин да продължат.
И в духа на нумерологията – тези консултации, тези разговори с нуждаещи се, са моя начин, за да осъществя себе си, да преследвам желанията си – поне засега.

Винаги съм живяла чрез цифрите – по образование съм инженер, по професия - икономист. Сега вече тези цифри излизат извън материята и правят мост към невидимото. Обичам ги, усещам ги, и съм щастлива, когато чрез тях мога да помагам на себе си и на тези, нуждаещи се от ориентация в хаоса на съвременния живот.