Година 2022 – какво ще ни предложи?

 

Добре дошла на Новата 2022 година! Годината на любовта, на безусловната любов, годината с вибрация 6.





Енергията на календарната година действа на глобално ниво, това е личната година на Земята. Тя ще е като фон, на който ще се развиват световните събития. Ще изисква от всяка една държава, от всеки един народ, да въплътява вибрацията в решенията, които взима, в действията, които предприема, както за себе си, така и спрямо другите държави и народи.


В този смисъл, тя няма да окаже съществено значение в личния живот на всеки от нас и няма да предопредели събитията в него, а само ще бъде декора, на който това се случва. Ние сме клетките на организма Земя, зависими сме от нея и ще бъде добре, да дадем нещо от себе си, да се съобразим със случващото се на Земята и да уважим вибрацията ѝ през текущата година. Да, да я уважим – защото тя е най-силната енергия през годината. Как да го разбираме това – ето един пример: ако се намираме на Северния полюс и не сме моржове (в прекия и преносния смисъл), едва ли ще извадим банските, за да отидем на плаж и да поплуваме в морето. По същата причина, ако Земята вибрира на честотата на Любовта, ще е добре отвреме-навреме да обичаме. 


Какво ни предлага енергията на година 2022 / 6 ?


6 символизира майката, безусловната майчина любов, и всичко, което по някакъв начин може да свържете с това понятие – топлина, грижа, любов, нежност, отговорност, приемане, отдаденост, дом, родина, внимание. Много е важно да разберем, че това не е любовта, която ни издига в небесата, при която пърхат пеперудки в стомаха ни, заради която правим щури неща – не, тя е по 5. Любовта на 6 е тиха, нежна, обгрижваща, изцеляваща, спасяваща, захранваща, успокояваща.


На по-глобален план това е Любовта на Майката-Земя, на Майката-Природа. Земята/Природата ни дарява с богатствата си, без да очаква нищо от нас, без да поставя условия, без да прави разлика между всеки един от нас. Тя е винаги тук и сега, за да поеме нашите болки и сълзи и да ни захрани с нова сила, да ни даде Любовта си. Това е безусловната Любов – любовта, която не поставя условия, а обича просто защото сме, защото съществуваме.


На световно ниво сега е времето хората от всяко стъпало на йерархията да предприемат стъпки, които да доведат до повече мир, до повече разбиране, до повече грижа един за друг, до повече красота във взаимоотношенията ни, до по-сигурно битие, до повече спокойствие в домовете и душите ни. Време е и да се помисли и действа за здравето на Земята. Дали ще се случи? Не знам. Но знам, че сега е времето за това. И ако това не се случи, ще се наложи да изпитаме негативните проявления на тази енергия, за да може Вселената да ни подсети за нея.


Как енергия 6 на календарната година 2022 ще повлияе на всеки един от нас?


Въпреки че това няма да е особено значимо, все пак някакво влияние ще има. Най-силно ще бъде усетено от хората, в чията дата на раждане (деня)/жизнен път /или лична година участват 2, 6 или 8 (в края на статията има подсказки за изчисляване на Жизнен път и Лична година).


Как да познаете, дали енергията 6 на календарната година ви влияе? Усилете антенките си и наблюдавайте, дали нещо от това, което описах за тази вибрация не се появява някакси в живота ви. Ако виждате/усещате такова, отдайте му малко от времето си като следвате напътствията ми долу.


При 2 и 6 влиянието се дължи на повтаряемостта на тези цифри в календарната година и личните цифри на дадения човек. И това ще се изрази в засилена чувствителност, засилено желание за обич, партньорство, грижа. Затова, за тези хора ще е добре да обръщат повече внимание на себе си тази година – да си дават почивка, да не бързат да се впускат необмислено във взаимоотношения или обвързаности, а да премислят първо, дали са готови и дали границите им са достатъчно силни, за да се справят. Рискът при тях е, че може да изгубят себе си, и така да стигнат до пълно изтощение на физическо, психическо и енергийно ниво.


При хора със Жизнен път 6 или Лична година 6 енергията на календарната година ще подпомага действията им, стига те да обърнат внимание на посланията. Винаги е добре, когато Вселената е в подкрепа на личните ни желания/цели/настройки.


Как стои въпросът с 8? 6 и 8 не се обичат, не работят добре заедно. 6 обича, отдава се, чувства. 8 е хладнокръвна, отговорна, оценяща. 6 е чистата любов, 8 е пари, работа – всички знаем, че това не винаги може да се съвмести. Затова тук е необходимо повече внимание. Ако Жизненият път е 8, следвайте го неотклонно и отвреме-навреме, по малко, направете нещичко по 6 – то ще е достатъчно. Ако денят на раждане е 8, отдайте повечко на 6, но не прекалявайте. Ако личната година е 8, намерете баланс между двете – дайте възможност и на двете енергии да се проявят в живота ви.


Какво може да направи всеки един от нас, когато енергията на 6 присъства в живота ни:

-        

         На първо място – да се погрижи за себе си така, както една майка се грижи за детето си – да си подсигури добра храна, почивка, топъл/уютен дом, да внесе малко истинска красота в живота си – да си купи красива дреха или аксесоар, да украси дома си с нещо ценно и красиво, да поеме отговорност за собствения си живот

-        

С   След  това вече може да излезе навън в света и да обича, да дарява Любов, да се погрижи за някого, да поеме отговорност за благородна кауза, да помогне на човек или същество, което не може да го направи за себе си. Да прегръща любимите си хора. И всичко това, без да очаква благодарност или същото към себе си. Въпросът е да го направим така, както Земята/Майката го прави за нас – без условия!

-        

         За здравето – да си направи контролен кръвен анализ. Да се погрижи за далака, панкреаса и стомаха.

-        

      Енергия 6 дава много подходящи условия за недвижимости – купуване, продаване, ремонт.

-        

      Не се учудвайте, ако в живота ви се появи някакъв вид Благодетел – човек, който ще ви помогне/ подкрепи някакси.


И отново да отбележа – не е задължително да усетите влиянието на календарната година като конкретни събития в личния живот. Ако Вселената го иска от вас, тя ще ви го покаже, не се притеснявайте.


Пожелавам всички да се обичаме в един мирен свят!


Подсказки:

Изчисляване на Жизнен път: тук

Изчисляване на Лична година: дата + месец + календарната година на последния рожден ден:

           13.10 - в момента личната година е: 4 (13) + 1(10) + 5(2021) = 1 (10)


Съвършенството на Вселената: както се вижда от блога ми, аз не пиша вече толкова често. Но понякога се случва. Още от началото на декември мои близки ме подпитваха, дали няма да напиша статия за новата година. Но аз не изпитвах желание. И така .... до преди няколко дни. В главата ми започнаха да се прокрадват мисли за това, което мога да кажа, с какво мога да съм полезна. И тези мисли станаха и много, и натрапчиви. Дотолкова, че снощи вече съвсем бях объркана, какво и как да поднеса на читателите. 

Но ..... Вселената си знае работата - днес, в мой ден 6, мой личен месец 3, моя лична година 2, станах, изпих си кафето с удоволствие и написах статията на един дъх. Интересното е, че написаното няма нищо общо с това, което планирах да напиша. Сигурна съм, че тук присъства това, което хората по някаква причина трябва да прочетат, нищо че моето желание беше друго. 

Дали е случайно - в мои цифри 2, 3 и 6, аз пиша за 6 от 3х2. Оставям на всеки един от вас да прецени.