Творчество и цифри

Докато подготвях един материал, се замислих за разликите между класическата нумерология и тази, която използвам аз. Една от тях е в характеристиката на цифрата 3 - класическата я определя като символ на творчеството. И ... нека поразсъждаваме за творчеството.

Какво е творчество - реално, това е създаване на някакъв продукт. Мисля, че обикновено бъркаме творчество с изкуство.

Всички енергии са свързани със създаване на нещо ново, но има разлика в причината за създаването и начина на действието.

1 - създава нещо, защото така е решила. Има идея, има цел и го прави. Не се интересува от резултата. А ако междувременно е и център на вниманието на околните, още по-добре за нея. И всичко стига дотук - няма мисли, няма терзания.

2 - създава, за да изрази чувствата си, да излее душата си, да сподели (но не е ясно с кой). Очаква потребителя да се развълнува, да почувства нейните чувства и емоции, зависима е от това. Може да създава само когато има вътрешни чувства и емоции.

3 - създава, за да има резултат, за да остане, да продължи нещо. Тя създава, докато работи. Идеята е, да види резултата от усилията си. Прагматична и организирана.

4 - създава, за да има красота, за да контактува с другите, за да има движение на мисъл. Може да твори няколко неща наведнъж, но междувременно може да забрави за някое от тях. Резултатът не е толкова важен - важен е обменът на информация и участието на повече хора. А ако всичко това е и интересно за нея, тя ще се чувства прекрасно.

5 - създава, защото има вдъхновение за нещо, изпитва страст, иска да разпери ръце и да полети. междувременно има "пеперуди в стомаха". Няма ли го това вълнение, нищо не може да се създаде от 5. При всички положения ще е нещо много индивидуално, защото излиза от душата й. Създаденото ще е приятно, красиво, хармонично, леко за възприемане, ще радва потребителя.

6 - създава красота - във всичките й форми. Но красота "от класа", със стил. И ще очаква да живее в такава, защото щом тя дава, тя очаква и да получи. 6 твори, защото иска да достави удоволствие на другите, да се погрижи с нежност и внимание.

7 - създава интелектуални продукти. Такива, при които е необходимо да се замислим, за да ги използваме. Тук няма наслада, вдъхновение, страст. Има търсене на знания.

8 - може да създаде всичко, ако това ще й донесе сериозни финансови постъпления. Но едва ли то ще е от областта на чувствените области. Просто защото това е извън полезрението на 8-цата. Да, има хора на изкуството, родени на 8. дата, но при всички случаи са изпълнители, които стигат до съвършенство, защото усещат, че това ще им донесе финансова сигурност.

9 - създава, за да запази традициите, старото, за да обедини, закриля и подкрепя рода, нацията, човешкия род. Едва ли представител на тази цифра ще създаде нещо съвсем ново, което да предизвика фурор. Но пък създаденото ще остане за много дълго време.

На каквото и дата да сте родени, винаги имате потенциал да създадете нещо - творете и се наслаждавайте! За да откриете себе си, вижте цифрата/числото на деня от рожденната ви дата (ако е двуцифрено, събирайте до едноцифрено)

Пожелавам успех и удовлетворение!